Zorgboerderij t Oolderluk Hoes in Holtheme

t Oolderluk Hoes biedt dagbesteding aan volwassenen vanaf 50 jaar met lichte lichamelijke en/of geestelijke beperkingen. Tevens is er de mogelijkheid om te logeren, mede hierdoor wordt de draaglast van de mantelzorger verminderd en kunnen zij zodoende even weer op adem komen.

Over Zorgboerderij t Oolderluk Hoes

Zorgboerderij t Oolderluk Hoes valt onder de rubriek gezondheidscentrum uit Hardenberg.

Als je wat ouder wordt, kan het zwaar worden om de hele dag alleen te zijn. Kennissen en vrienden vallen weg en het is soms moeilijk zelf een dag zinvol in te vullen. De zorgboerderij biedt een stimulerende en zinvolle dagbesteding voor&nbspvolwassenen die liever niet binnen vier muren blijven zitten.

t Oolderluk Hoes biedt dagbesteding aan&nbspvolwassenen vanaf 50 jaar met lichte lichamelijke en/of geestelijke beperkingen. Ook&nbspvolwassenen die wachten op opname in het verzorgingshuis of nog zelfstandig wonen, kunnen gebruik maken van deze voorziening.

Tevens is er de mogelijkheid om te logeren, mede hierdoor wordt de draaglast van de mantelzorger verminderd en kunnen zij zodoende even weer op adem komen.

www.oolderlukhoes.nl

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Zorgboerderij t Oolderluk Hoes uit de rubriek gezondheidscentrum uit Hardenberg is gevestigd aan de Doorbraakweg 53 in Holtheme. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0524-562353.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Zorgboerderij t Oolderluk Hoes zijn o.a. :