Timmar4you in Hardenberg

Timmar4you: Gave casual armbanden.

Over Timmar4you

Timmar4you valt onder de rubriek webshop in Hardenberg.

De gezichten achter Timmar4you zijn Tim en Marjan. Tim werkt in de logistiek en als hij vrij is werk hij graag aan excel programma's, websites en andere bedrijfsgerichte en organisatorische zaken. Marjan werkt in de zorg en in haar vrije tijd ontwerpt en maakt zij graag sieraden. Door deze twee hobby's samen te voegen is Timmar4you ontstaan.

U kunt bij Timmar4you terecht voor mooie, goede en unieke casual sieraden. Heeft u zelf een idee voor een ontwerp? Dan kunt u dit natuurlijk met Timmar4you bespreken. Het is mogelijk om een sieraad cadeau te geven en dit door Tim en Marjan feestelijk te laten inpakken.

U kunt de producten gemakkelijk en snel online via de webshop bestellen. In de webshop kunt u een keuze maken uit diverse rubrieken. Het gaat om de volgende rubrieken:

- Dames armbanden.

- heren armbanden.

- Hals sieraden.

- Oorbellen.

- Bedels.

- Ringen.

- Doe het zelf pakketten.

- Sieraden religieus.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Timmar4you? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Timmar4you uit de rubriek webshop uit Hardenberg is gevestigd aan de Orionlaan 48 in Hardenberg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24740180.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Timmar4you zijn o.a. :