Praktijk Ellen Kuipers in Ommen

Praktijk Ellen Kuipers: Natuurgerichte therapie.

Over Praktijk Ellen Kuipers

Praktijk Ellen Kuipers valt onder de rubriek coaching uit Hardenberg.

Ellen Kuipers is een gediplomeerd spatader therapeut en paramedisch natuurgeneeskundig therapeut. U kunt bij Praktijk Ellen Kuipers terecht voor diverse behandelingen zoals:

- Spatader therapie.

- Tenen analyseren.

- Licht therapie.

Uitgebreide informatie over de behandelingen kunt u op de website terug vinden of natuurlijk opvragen. Ellen is al diverse jaren bezig met verschillende therapien. Deze therapie├źn hebben als doel om de kwaliteit van het leven te verbeteren.

Praktijk Ellen Kuipers is aangesloten bij de Vereniging van Spatadertherapeuten. Deze vereniging stelt zeer hoge kwaliteit- en kennis eisen aan de therapeuten die hier aangesloten zijn. De meeste behandelingen van de BATCH worden vergoed door uw zorgverzekeraar.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Praktijk Ellen Kuipers? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan. Werkt alleen op afspraak!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Ellen Kuipers uit de rubriek coaching uit Hardenberg is gevestigd aan de Middenstraat 5 in Ommen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-33343780.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk Ellen Kuipers zijn o.a. :