Plentyparts Dedemsvaart in Dedemsvaart

Plentyparts - Een unieke formule

Over Plentyparts Dedemsvaart

Plentyparts Dedemsvaart valt onder de rubriek onderdelen winkel in Hardenberg.

Plentyparts Dedemsvaart:

Het onderdelenhuis Plentyparts, vroeger bekend als "Het Onderdelenhuis" bestaat al sinds 1975. In dat jaar opende het zijn deuren aan de Bornerbroeksestraat 69 in Almelo. Met de slogan "Eerste Hulp Bij Onderdelen" was het al snel duidelijk waarvoor je bij "Het Onderdelenhuis" moest zijn.

Een unieke formule van:

* fietsonderdelen, * elektra, * witgoed- en klein huishoudelijke onderdelen bleken al snel een groot succes.

In mei 1982 opende het tweede "Onderdelenhuis" haar deuren in Emmen, waarna een jaar later ook de stap naar Deventer werd gezet. Gestaag groeide het aantal winkels en bleek er een grote potentie in deze formule te zitten.

Om de unieke formule goed te kunnen scheiden van de overige onderdelenwinkels en onderdelenshops werd in 1996 de naam "Plentyparts" aangenomen. Vanaf het jaar 2000 begon het aantal winkels snel te groeien en werd de formule voor steeds meer mensen in Nederland bereikbaar.

Aanpassen aan de vraag:

In vergelijking met de eerste winkel in 1975 ziet een Plentyparts van tegenwoordig er behoorlijk anders uit. Naast het feit dat de stellingen niet meer van hout zijn, is ook het assortiment altijd aangepast op de vraag van het moment.

Wie had er in 1975 immers een computer thuis staan, een printer, DVD-speler of Senseo koffiezetter? In de decennia is met computeraccessoires en inktcartridges een groot assortiment toegevoegd aan de formule, waardoor nog steeds voldaan wordt aan de vraag van het moment.

Service en oplossingsgericht:

Alleen met een goed uitgemeten assortiment ben je er natuurlijk nog niet. Een beetje hulp is wel gewenst.

Ons streven is:

* Al meer dan 35 jaar om iedereen goed van dienst te kunnen zijn en een goede oplossing te hebben voor allerlei problemen in en om het huis. Met meer dan 10.000 artikelen voorradig en enkele miljoenen artikelen welke we snel kunnen leveren vraagt u bij ons niet snel mis. Graag geven we u daarbij en zo duidelijk mogelijk en vrijblijvend advies om de beste oplossing te vinden. Plentyparts gaat dus veel verder dan alleen het leveren van onderdelen.

Voor meer informatie kunt u altijd kijken op onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

yvonne.leyerik@solcon.nl zondag 13 september 2020

4,5 sterren

“Een zaal die sercice bied. Waar de klant nog koning is. Beleefde en vriendelijke bejegening. Goede service.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.

Contact opnemen

Plentyparts Dedemsvaart uit de rubriek onderdelen winkel uit Hardenberg is gevestigd aan de Julianastraat 3A in Dedemsvaart. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0523-610033.

Diensten en producten voor onderdelen winkel

Trefwoorden die horen bij Plentyparts Dedemsvaart zijn o.a. :