Nailsalon Daphne in Dedemsvaart

Nailsalon Daphne gevestigd in Dedemsvaart

Over Nailsalon Daphne

Nailsalon Daphne valt onder de rubriek nagelstudio in Hardenberg.

Nailsalon Daphne is op de naam gekomen door haar eigen naam te gebruiken, dit is makkelijk en ideaal voor het zoeken naar nailsalon Daphne.

Het verzorgen van handen en nagels en het zetten van gelnagels, bruidsnagels en nailart doe ik graag en is dan ook begonnen vanuit een hobby als nagelstyliste. Mijn doelstelling is om mensen tevreden en met mooie verzorgende handen de deur uit te laten gaan en ik zie dit nog steeds als hobby.

Mijn werkzaamheden zijn: gelnagels zetten, manicure, handen verzorgen, adviezen geven over handverzorging en hand en nagel producten verkopen. De producten die bij mij te koop zijn: handcreme, nagellak, nagelriemolie, nagelvijlen, cadeaubonnen en cadeaupakketten. De producten die ik verkoop zijn allemaal van Maqnetic. dit is één van de meest vooraanstaande merken in de wereld van nagelverzorging.

De kwaliteiten die je echt moet hebben als je dit werk wilt doen is dat je mensen op hun gemak kunt stellen, je moet sociaal ingesteld zijn, maar je moet zelf ook kritisch kunnen zijn over je eigen werk.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Nailsalon Daphne uit de rubriek nagelstudio uit Hardenberg is gevestigd aan de Rheezerend 108 in Dedemsvaart. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38318784.

Diensten en producten voor nagelstudio

Trefwoorden die horen bij Nailsalon Daphne zijn o.a. :