Mama Mind Coaching in Bruchterveld

jij & Moederschap

Over Mama Mind Coaching

Mama Mind Coaching valt onder de rubriek coaching in Hardenberg.

Aafke Tadema is de drijvende kracht achter Mama mind Coaching. “Ik wil vanuit mijn persoonlijke ervaring met zwangerschap en ouderschap, andere (aanstaande) moeders begeleiden. Uiteraard doe ik dit niet alleen maar vanuit 'de losse pols', maar heb ik ook de nodige kennis in huis. Ik heb de studie Social Work aan Hogeschool Saxion afgerond. Tijdens deze studie heb ik mij extra verdiept in Rationele Emotieve Therapie (R.E.T.).”

Mama Mind geeft jou begeleiding en coaching om je onzekere of angstige gedachten te ordenen en ermee om te leren gaan zodat je sterk de toekomst in gaat.

Heb je een miskraam doorgemaakt, je zwangerschap verloopt niet zonder slag of stoot of je ziet enorm tegen je bevalling op...maar je weet niet goed hoe je hiermee om kunt gaan? Dan ben je bij Mama Mind Coaching aan het juiste adres.

Met o.a. de volgende thema's kun je bij Mama Mind Coaching zijn:

- Miskraam

- Zorgen tijdens je zwangerschap

- Bevallingsangst

- Negatieve bevalervaring

- Balans tussen werk en ouderschap

Je kunt bij Mama Mind terecht voor laagdrempelige begeleiding en coaching om jouw gedachten weer te ordenen en op een positieve manier te werken aan de toekomst. De coaching kan zowel online via een videocall, als op de praktijk in Bruchterveld.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website van Mama Mind Coaching. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mama Mind Coaching uit de rubriek coaching uit Hardenberg is gevestigd aan de Hoopsteeweg 58 in Bruchterveld. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42931799.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Mama Mind Coaching zijn o.a. :