LS Service in Hardenberg

LS Service; Aannemer, schilder- en klussenbedrijf

Over LS Service

LS Service valt onder de rubriek klussenbedrijf in Hardenberg.

Soms heb je van die klusjes waar je nogal tegenop ziet, waar je maar niet aan toekomt of waarvan je simpelweg niet weet hoe je ze moet uitvoeren. Dan bent u hier aan het juiste adres en maak ik graag een vrijblijvende afspraak om de situatie te komen bekijken. Elke opdracht wordt door mij altijd vooraf met u besproken:de werkzaamheden, de planning en de kosten. Kortom, twijfel niet langer en neem vrijblijvend contact met mij op en u kunt met een gerust hart de klussen aan mij overlaten.

Klusbedrijf LS Service heeft jaren ervaring op het gebied van allerlei klussen in en om het huis. Met veel plezier zet ik mij in om Klusbedrijf LS Service sterk en toonaangevend te maken. Door de klantgerichtheid, kwaliteit en een uitstekende service wordt er steeds vaker een beroep gedaan op Klusbedrijf LS Service.

Mijn klussen lopen uiteen van eenvoudig timmerwerk, het plaatsen van een dakraam, het zetten van een schutting tot het verbouwen van een keuken of badkamer. Maar ook schilderen, glas zetten of een zolderkamer realiseren behoort ook tot de mogelijkheden. Er is bij mij veel mogelijk!

Klussenbedrijf LS Service is een professioneel klusbedrijf met een persoonlijke benadering. Alle klussen in en rond uw woning of bedrijfspand snel geregeld? Ik sta voor u klaar! Kwaliteit staat bij mij voorop, uiteraard tegen een scherpe prijs.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

LS Service uit de rubriek klussenbedrijf uit Hardenberg is gevestigd aan de Polberg 26 in Hardenberg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-43013699.

Diensten en producten voor klussenbedrijf

Trefwoorden die horen bij LS Service zijn o.a. :