Houthandel Woertink in RHEEZE

Houthandel Woertink uit RHEEZE heeft geen profiel.

Wat doet Houthandel Woertink in RHEEZE

Houthandel Woertink is een houthandel uit Hardenberg. Men is gevestigd aan de Rheezerweg 93. Het telefoonnummer van Houthandel Woertink in RHEEZE is 0523-261896.

Is Houthandel Woertink in RHEEZE uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Hardenbergonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Houthandel Woertink in RHEEZE valt onder de rubriek houthandel. Een houthandel uit Hardenberg levert onder andere :

U zoekt een eenvoudig schuurtje of een riant tuinhuis?

Of u nu een prachtige, ruime tuin heeft, of een paar vierkante meter, uw tuin is uw rustpunt. Om te zitten of om lekker op uit te kijken. Voor elke tuin &egraven voor elke portemonnee heeft Houthandel Woertink een oplossing. Naast verduurzaamd tuinhout vindt u bij ons ook hardhouten schuttingen in diverse soorten en maten, en allerlei accessoires zoals regentonnen, tuinverlichting, en zonnewijzers.

Van plint tot balk, van plaatmateriaal tot deuren Niet alleen voor de plint in uw keuken, maar ook voor de balken in uw nieuwe bedrijfshal kunt u bij ons terecht. Voor plaatmateriaal om bijv. zelf een kastje te maken of een zolderverdieping af te timmeren. Wij bieden u een breed assortiment aan bouwmaterialen.

www.houthandelwoertink.nl

info@houthandelwoertink

 ;

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review