Het 1:1 dieet in Hardenberg in Hardenberg

Het 1 op 1 dieet | The 1:1 Diet | Afvallen in Hardenberg

Over Het 1:1 dieet in Hardenberg

Het 1:1 dieet in Hardenberg valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Hardenberg.

Afvallen en weer lekkerder in je vel zitten

Mis jij het om je energiek en fit te voelen? Kun jij wel wat hulp gebruiken om je overtollige kilo’s kwijt te raken en te werken aan een nieuwe versie van jezelf? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Met The 1:1 Diet kun jij jouw doel behalen en ik help je daar graag bij!

Mijn naam is Babette en zelf weet ik als geen ander hoe het is om niet tevreden te zijn met je eigen spiegelbeeld. Na veel diëten te hebben geprobeerd, kwam ik terecht bij The 1:1 Diet. En ik merkte meteen hoe succesvol dit is. Ik spat van de energie, ik voel me fit en ik heb weer meer zelfvertrouwen. Dat gun ik jou ook!

1 op 1 begeleiding De kracht van The 1:1 Diet is dat we het samen doen. Je staat er niet alleen voor. We bekijken samen wat jouw doel is en welke Stap uit Het Stappenplan het beste in jouw leven past. Tijdens onze wekelijkse contactmomenten kun je bij me terecht met al je vragen, maar ook als je tussendoor ergens tegen aanloopt ben ik er voor je.

Dus zie jij het even niet meer zitten en heb je extra motivatie nodig? Laat het me weten en ik ben er voor je. Of wil je juist een succesmoment met me delen. Ik hoor ze graag!

Gezonde leefstijl De lekkere maaltijdproducten van The 1:1 Diet worden in iedere stap aangevuld met gezonde, normale voeding. Zo leer je geleidelijk jouw nieuwe leefstijl aan. Want ook nadat jouw doel is bereikt is het natuurlijk belangrijk om jouw gezonde leefstijl te behouden. De kilo’s willen we voor eens en voor altijd kwijt zijn! Ook in deze periode ben ik er voor je als je extra motivatie of tips nodig hebt.

Ben jij er klaar voor? Wacht dan niet langer en neem contact met mij op via het contactformulier of via de mail of app. Geloof dat je het kunt en je bent al halverwege!

Ik zie je binnenkort in mijn praktijk.

Hartelijke groet, Babette

The 1:1 Diet met Babette Het 1 op 1 Dieet in Hardenberg

www.afvalleninhardenberg.nl www.1op1dieetinhardenberg.nl


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Het 1:1 dieet in Hardenberg uit de rubriek gezondheidscentrum uit Hardenberg is gevestigd aan de Bruchterweg 88 in Hardenberg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21647057.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Het 1:1 dieet in Hardenberg zijn o.a. :