De waardevolle Vrouw in Ijhorst

Ik help jou je authentieke waarde weer te ervaren.

Over De waardevolle Vrouw

De waardevolle Vrouw valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Hardenberg.

Ben jij geneigd jezelf weg te cijferen? Word je vaak bekritiseerd door jezelf of door anderen, voor je gevoel? Worstel je met zaken, zoals minderwaardigheid? Heb je regelmatig last van onzekerheden, verdriet of angsten? Is er daarentegen wel eens tegen jou gezegd dat jij enorm waardevol bent? Dat jij er echt toe doet? Vind je dit moeilijk om voor te stellen en te accepteren?

Onverwerkte emoties en hardnekkige niet-kloppende overtuigingen over jezelf kunnen een laag zelfbeeld veroorzaken. Je huidige leven kan hierdoor verstoord raken. Je voelt je uitgeput, ervaart moeilijkheden op diverse vlakken, waardoor je sneller fysieke en psychische klachten ontwikkelt. Bv een burn-out.

Wist je dat jouw emoties nou net je grootste hulpbronnen zijn? Realiseer je eens dat emoties aangeven dat er in je diepste kern nog wat geheeld mag worden. Waar zit jouw diepste pijn? Wat vergiftigt jou? En wanneer is dit ontstaan?

Het is wellicht pijnlijk om de waarheid onder ogen te zien, maar het biedt jou ook de mogelijkheden voor een gigantische transformatie. Het loslaten van onverwerkte emoties, ondermijnende gedachten en starre overtuigingen brengt je dichter bij je wezenskern. Jij bent echt de moeite waard.

Misschien is het nu langzaam aan de orde om in jezelf te investeren? Je moet wel bereid zijn op diepere en meerdere lagen zaken los te laten èn ten diepste erkennen dat jij het waard bent om liefde, gezondheid en voorspoed te ontvangen. En dat je in je wezenlijke kern in feite al liefde én heel bent. Voor een transformatie zijn vaak meerdere sessies nodig. Maar de beloning is groot! Je gaat jezelf WAARDEVOL voelen.

Als je dat wilt heb ik verschillende aanbiedingen voor je: - Een gratis inzichtgesprek van zo'n 25 à 30 minuten, waarbij je gaandeweg te weten komt, waar jouw grootste angel zit. Wat voor mogelijkheden je hebt. En je voelt of er een klik is met mij. Niet geheel onbelangrijk. - Ik bied losse sessies aan van anderhalf uur per keer, waarin meestal een coaching gesprek zit én een sessie craniosacraaltherapie. Kosten: €100. -Een mini-retraite dag, waarbij jij de hele dag volledig in de watten gelegd wordt. Waarop je in ieder geval een craniosacraaltherapie sessie krijgt en een familieopstelling. Verder staan je die dag nog meerdere verrassingen te wachten, afhankelijk van je interesse, en je meest dringende issues. Je zult met veel meer tevredenheid en nieuwe inzichten aan het eind van de dag naar huis gaan. Kosten: €195. - Een traject van 5 maanden, waarin in ieder geval 5 sessies craniosacraaltherapie zitten, coaching gesprekken, en 1 sessie familieopstelling. Als extra's krijg je 2 Lichtmeditaties en een afrondingsgesprek. Hierbij ga je de diepte in. Je leert jezelf goed kennen. Het gaat om bewustwording, transformatie en loslaten. Echt de moeite waard. Aan het eind ben je een ander mens.

Neem vrijblijvend contact op met mij voor de uitvoeriger informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De waardevolle Vrouw uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Hardenberg is gevestigd aan de Veldhuisweg 1-46 in IJhorst. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06 10656819.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij De waardevolle Vrouw zijn o.a. :

Nieuws van De waardevolle Vrouw in Ijhorst

Uit verbinding

Uit verbinding

Door diverse omstandigheden kunnen vrouwen het contact met hun vrouwelijke kant verliezen. Dit heeft verschillende gevolgen..

De moederwond

De moederwond

Heel veel vrouwen hebben last van allerlei issues in hun dagelijkse leven die maar hardnekkig aanwezig blijven. Een gemeenschappelijke deler is een ongeheelde moederwond.

Wat voedt jou?

Wat voedt jou?

Waar krijg jij energie van? Wat motiveert jou? Aan de ander kant, wat haalt jouw energie naar beneden?

Zorg jij voor voldoende ont-spanning?

Zorg jij voor voldoende ont-spanning?

Voor je het in de gaten hebt loop je jezelf voorbij en ben je druk met van alles.

Met wie verbind jij je?

Met wie verbind jij je?

Door je te verbinden met moeder Aarde en de Bron ontstaat er een krachtig innerlijk Lichtkanaal waarmee jij alles kunt ontvangen wat jij nodig hebt, zoals liefde, heling, overvloed en noem maar op....

5 manieren om je zelfrespect te vergroten

5 manieren om je zelfrespect te vergroten

Je zelfrespect is naast je zelfliefde enorm belangrijk voor jouw gevoel van eigenwaarde. Hieronder 5 manieren om het te vergroten.

Bevroren zelfliefde

Bevroren zelfliefde

Heb jij moeite met goed te voelen? Voelen in je lijf? Wat je lijf je te zeggen heeft? Kun jij je goed ontspannen? Hoe ziet het eruit in jouw relatie? Kun jij die aangaan? En durf jij daarin jezelf te zijn?

Compassie met je (voor)ouders

Compassie met je (voor)ouders

Gaandeweg ons leven ontwikkelen we vaak hardnekkige overtuigingen over onze ouders.

Angst kan ook bij jou transformeren in vertrouwen

Angst kan ook bij jou transformeren in vertrouwen

Langdurige angst voelt uitermate beklemmend, onzeker en benauwend. Je hele wereld draait hoofdzakelijk hierom. Wat als bij jou de angst geleidelijk aan zou transformeren in vertrouwen en moed?

Je hoog gevoeligheid als kompas

Je hoog gevoeligheid als kompas

Hoog gevoeligheid wordt vaak als een last ervaren. Wat als je ervaart dat het jou specifieke en unieke kwaliteiten oplevert?