Afslankstudio Flower in Hardenberg

Afslankstudio Flower | Verantwoord afvallen met het Cambridge dieet

Over Afslankstudio Flower

Afslankstudio Flower valt onder de rubriek gezondheidscentrum uit Hardenberg.

Welkom bij Afslankstudio Flower,

Wilt u ook graag wat kilo's kwijt voor de zomer? En dit op een verantwoorde manier zodat u verzekerd bent van een blijvend resultaat? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!

Even voorstellen: mijn naam is Klaasje Post en het is mijn passie om mensen te begeleiden bij het afvallen en het aanmeten van een gezonde levensstijl. Ik werk met het Cambridge dieet, het voedingsprogramma van Cambridge Weight Plan volg je niet alleen. Los van het feit dat het een medisch verantwoord dieet is, begeleid ik je als consulent en help je bij eventuele moeilijke momenten. Samen vieren we jouw successen. Natuurlijk hoort hier ook begeleiding naar een gezonde levensstijl bij.

We starten met een uitgebreid intakegesprek. Aansluitend maken we afspraken voor de vervolggesprekken. Per keer neem je je voeding mee die je op dat moment nodig hebt en het liefste eet.

Je zult zien dat afvallen nog nooit zo gemakkelijk ging!

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen en de website raadplegen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Afslankstudio Flower uit de rubriek gezondheidscentrum uit Hardenberg is gevestigd aan de Bruchterweg 88 in Hardenberg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13193151.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Afslankstudio Flower zijn o.a. :